algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els convocants del 14-F demanen cita a Matas i Munar per fer-los rectificar

Recorden que la manifestació en defensa del territori fou un «èxit rotund»

Les entitats convocants de la manifestació del 14 de febrer contra la política territorial i urbanística del Govern i el Consell de Mallorca han sol·licitat una entrevista als presidents Jaume Matas i Maria Antònia Munar per demanar-los una rectificació després de l'«èxit rotund» de la protesta.

En concret, les entitats convocants de la manifestació volen tractar tant amb el president Matas com amb la presidenta Munar dels motius de la manifestació, entre els quals la construcció de noves autovies i autopistes, la derogació de parcs naturals, l'ampliació de l'aeroport, el punt d'arribada del gasoducte, les noves infraestructures hídriques, energètiques i de residus; com també les «mesures de desprotecció urbanística».

El GOB, la Plataforma Autovia No, Plataforma Segon Cinturó, Plataforma Sí desdoblament No Autopista Inca-sa Pobla, Plataforma contra l'entrada del gasoducte pel Carnatge i la Plataforma del Migjorn contra l'autopista van recordar ahir que la manifestació del dissabte dia 14 de febrer, amb el lema «Qui estima Mallorca, no la destrueix», fou «un èxit rotund», ja que hi assistiren més de 50.000 persones.

De moment, ni el Govern ni el Consell de Mallorca no han decidit si rebran els convocants de la protesta. La petició va arribar ahir mateix al Consolat de la Mar, però l'absència del president del Govern, que és a Rússia de viatge, ha impedit fins ara parlar de la qüestió. Fonts del Govern recordaren ahir que Matas ja es va reunir amb els portaveus de les entitats convocants dies abans de la manifestació. Els responsables del Consell no tenien constància ahir que s'hagués demanat aquesta audiència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris