algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

El batle paga l'autocar per anar a la manifestació contra l'autovia

A petició de la plataforma, la Sala facilità el desplaçament dels veïns


L'Ajuntament de Maria de la Salut, governat en coalició per Unió Mallorquina, Partit Popular i Grup Mixt, va posar a la disposició dels veïns de la localitat un autobús per assistir a la manifestació convocada per la plataforma Autovia No, contra el traçat de l'autovia entre Inca i Manacor i que va tenir lloc el passat 14 de febrer a Palma.

El cost de lloguer de l'autobús, que va ser utilitzat per 37 veïns de la localitat, apuja unes 50.000 pessetes aproximadament. Aquesta quantitat ha estat sufragada íntegrament pel Consistori de Maria, governat pel batle Guillem Ferriol (UM), segons ha confirmat el regidor i coordinador d'àrees de l'Ajuntament de Maria de la Salut, Jaume Mestre (Grup Mixt).

El regidor Mestre ha confirmat també que l'autobús es va posar a la disposició dels veïns de Maria després de la petició realitzada per part de la plataforma Autovia No per facilitar el desplaçament dels veïns des del municipi fins a la manifestació a la capital mallorquina.

Segons Jaume Mestre, el Consistori de Maria de la Salut no va dubtar a oferir aquest servei, ja que en un ple de la Sala «tots el partits de l'Ajuntament aprovaren per unanimitat no només el rebuig al projecte de construcció de l'autovia entre Inca i Manacor, sinó que també manifestarem el nostre compromís de solidaritzar-nos amb els nombrosos veïns de Maria de la Salut que es veuen afectats pel traçat de la via ràpida», assegurà.

El ple de l'Ajuntament de Maria va manifestar, igual que d'altres municipis governats per UM, la seva oposició a l'autovia i va instar la Conselleria d'Obres Públiques i el Consell Insular de Mallorca que tenguin en compte els possibles perjudicis directes i indirectes que els pot ocasionar el traçat de l'autovia.

Segons el col·lectiu Autovia No de Maria de la Salut, les expropiacions amb motiu de la construcció de l'autovia Inca-Manacor afecten directament prop de 80 propietaris, veïns d'aquest municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris