algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Palma disposarà en 15 dies d'una vintena de «parcs» per als cans

Els espais no tindran límit horari i s'hi podran amollar els animals


Els ciutadans de Palma disposaran en un termini de quinze dies d'una vintena de solars de titularitat municipal per passejar els seus cans sense necessitat de fer ús de la corretja. Aquests terrenys, que seran degudament condicionats i tancats amb reixats, tindran una extensió mínima d'entre 40 i 60 metres quadrats i es convertiran en llocs d'esplai per als animals domèstics dels ciutadans.

Segons explicà el regidor de l'Àrea de Medi Ambient, Antoni Nadal, en aquests espais, que s'anomenaran caniparcs i no tindran limitació d'horaris, es prohibirà l'entrada d'infants de manera específica per raons de seguretat i just hi podran accedir els propietaris de cans, que a més tindran la responsabilitat en exclusiva de la vigilància de les seves mascotes.

Als caniparcs s'instal·laran papereres per a la recollida dels excrements dels animals, que els propietaris estaran obligats a recollir. La neteja i desinfecció d'aquestes àrees serà responsabilitat d'Emaya, i la seva vigilància correspondrà als controladors mediambientals de què disposa Cort. Gairebé totes les zones de la ciutat disposaran d'aquestes instal·lacions.

Els caniparcs s'ubicaran als següents carrers: Mar Jònica; Joan Coll-Sant Leandre; Pardo Bazán-Ancona; Muslo-Florència; Marbella-Vilagarcía de Arosa; camí dels Reis-Son Peretó; Alférez Provisional; Alber-Selva; Cap de Pinar; Jacob Sureda; Gabriel Alzamora-Ter; Cambrils-Salou; Illa de Rodes; Capità Ramonell Boix; Cala Mitjana-Túria; Pere Caffaro-Capità Salom; Eucaliptus-Mimosa; camí Salard-Son Gibert; Llac dels Quatre Cantons i Son Espanyolet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris