muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

L'empresa de la recollida de fems cobrarà pels serveis en sòl rústic

El PSM critica l'increment quan Ferroser «està incomplint el contracte»

L'equip de govern municipal d'Inca vol aprovar una modificació del contracte de gestió de la recollida de fems, consistent que l'Ajuntament pagarà ara a l'empresa adjudicatària Ferroser, pel seu servei de recollida de residus en el sòl rústic del municipi.

Aquesta iniciativa de pagar més a l'empresa contrasta amb l'apujada del 54% de la taxa de recollida de fems que pagaran enguany els veïns d'Inca, aprovada per l'equip de govern el passat mes de d'octubre, i que la regidora d'Hisenda, Maria Salom (PP), justificà aleshores explicant que «el servei és molt deficitari per a l'Ajuntament. Hem de cobrar el mateix que el que costa al Consistori».

Des de fa temps, l'Ajuntament ja presta aquest servei de recollida de fems i el cobra als veïns, però l'equip de govern considera necessari el canvi perquè la prestació d'aquesta ajuda no estava prevista a l'adjudicació del servei.

Sobre aquesta mesura que ja ha passat per la comissió informativa, la portaveu del PSM, Xisca Vives, ha assegurat que «no entén com es modifica el contracte per donar més doblers a aquesta empresa, quan és la que està incomplint sistemàticament el contracte». Vives recorda que Ferroser va incloure a la seva oferta una sèrie de serveis per fer-se amb el contracte que ara no compleix, com per exemple la neteja dels imbornals, la recollida d'animals o realitzar campanyes gratuïtes de conscienciació ciutadana sobre la neteja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris