nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Els comerciants de l'Olivar, contra l'aparcament restringit a residents

Satisfacció als comerços del Born pel futur pàrquing d'Antoni Maura


Els comerciants de l'àrea que hi ha entre l'Olivar i el Banc de l'Oli, que des del passat dia 17 s'ha reconvertit en Zona d'Aparcament Restringit (ZAR), han manifestat la seva oposició que als carrers només hi puguin estacionar els residents.

Les vies incloses a l'esmentada ZAR són Convent dels Caputxins, l'Olivar, Bastió d'en Sanoguera, Bisbe Perelló, Josep Tous i Ferrer, Comtat del Rosselló, Enric Alzamora, Velázquez, Caçador, Josep Anselm Clavé, Llorenç Vicens, Bartomeu Ferrà, Alexandre Jaume i Volta de la Mercè. Els residents en aquests carrers són els únics que poden fer ús de les places d'estacionament en superfície que hi ha a la zona.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de la Mercè, Carme Guerrero, mantingué ahir una reunió amb el regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, en la qual demanà a Cort que retiri la ZAR a causa de l'«importantíssim descens a les vendes». Gijón es comprometé a estudiar aquesta petició, si bé afegí que qualsevol mesura circulatòria necessita sempre un temps de prova.

D'altra banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants del passeig del Born, Carolina Domingo, mostrà la seva satisfacció pel fet que finalment Cort faci l'aparcament d'Antoni Maura. «Un pic acabades les obres, ens agradaria que la via estreta del Born fos definitivament per a vianants», i es lamentà de «l'estat actual d'abandó».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris