algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Sa Nostra obtingué un benefici de 44,35 milions d'euros el 2003

L'entitat es manté líder a Balears amb una quota de mercat del 31,35

El Grup Sa Nostra tancà l'exercici del 2003 amb un benefici net de 44,35 milions d'euros, fet que representa un increment del 49,02% respecte de l'any anterior. El president de l'entitat, Llorenç Huguet, expressà la seva satisfacció per aquest compte de resultats «sorgit en un context de lleuger creixement econòmic a les Balears i de recuperació dels mercats financers».

Huguet, acompanyat del director general de Sa Nostra, Pere J. Batle, i del director general adjunt, Pau Dols, donà a conèixer ahir el balanç econòmic de l'entitat financera i de les empreses participades -77 societats- en el passat exercici de 2003. El benefici abans d'imposts va ser de 58,25 milions d'euros, amb un increment dels fons bruts (Cash-Flow) del 35%, fins a assolir els 96 milions d'euros.

Amb una quota de mercat del 31,35%, el volum global de recursos gestionats per Sa Nostra apujà 5.749 milions d'euros, amb una ampliació anual de 534 milions (+10,23%). En aquest sentit, cal destacar que la productivitat per empleat creix un 9%, i l'eficiència de gestió ho fa gairebé dos punts.

Quant a la inversió creditícia, el creixement ha estat del 13,42% fins a assolir els 5.013 milions d'euros, mentre que el volum de nou finançament concedit s'elevà a 1.865 milions d'euros, amb un augment de l'ordre d'un 12,39%.

Huguet afirmà que els resultats obtinguts per l'entitat «ens esperonen per continuar sent la primera entitat financera de les Balears». Uns beneficis que són «fruit de la confiança dels 607.000 clients» i que es traduiran en la inversió de 6,4 milions d'euros en els programes de l'Obra Social i Cultural.

El director general de l'entitat, Pere J. Batle, anuncià que Sa Nostra «aposta per fomentar la inversió en habitatges de lloguer a preus baixos» i no descartà la possibilitat de «participar en promocions immobiliàries amb tercers» en aquest sentit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris