algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La Sala aprova el projecte per fer un multicines i oferta de lleure a Magaluf

Preveu obrir un nou carrer del poliesportiu a l'avinguda Pere Vaquer


L'Ajuntament de Calvià aprovà ahir provisionalment l'estudi de detall per desenvolupar la unitat d'actuació urbanística MG-1 de Magaluf, que comprèn una parcel·la de 49.566 metres quadrats classificats com a urbans en el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

Els promotors de la urbanització dels amplis terrenys situats entre les avingudes de l'Olivera i Pere Vaquer Ramis de Magaluf crearan un nou carrer i construiran un edifici destinat a multicines i oferta de lleure, a més d'uns vint locals comercials.

El document presentat per la junta de compensació dels propietaris dels terrenys preveu l'obertura d'un nou carrer des del poliesportiu fins a l'avinguda Pere Vaquer Ramis per propiciar el desenvolupament de l'activitat comercial i turística i la millora de l'estructura per als vianants de la zona. Tal com estableix el PGOU, de la totalitat de la parcel·la es destinaran uns 25.000 metres quadrats de superfície per a ús comercial i de serveis, amb un sostre màxim construït de 13.900 metres quadrats.

Segons el tinent de batle d'Urbanisme, Alberto León (PP), els promotors construiran uns multicines (amb unes cinc o sis sales) a la part situada davant el poliesportiu de Magaluf, com també un museu amb atraccions i zona de jocs, com pistes de bitlles i minigolf entre d'altres. Els locals comercials s'ubicaran a la part més propera a l'avinguda Pere Vaquer Ramis.

El responsable d'Urbanisme assenyalà que aquests projectes podran iniciar-se «a curt termini, enguany mateix», perquè ja han estat en exposició pública sense que s'hi hagin presentat al·legacions i només falta l'aprovació definitiva pel ple del consistori. León destacà la importància dels cines perquè no existeix cap activitat d'aquest tipus i considera que tota l'oferta de lleure permetrà dinamitzar Magaluf en temporada baixa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris