algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

L'Audiència Provincial ordena el segrest del conegut llibre «Ajuntament, bon dia»

El jutge resol que ataca l'honor de l'exbatle, el secretari i els funcionaris de ses Salines

71636

Arnau Ramis, els representants d'El Gall Editor i els demandants ja es trobaren fa mesos als jutjats de Manacor.


L'Audiència Provincial ha ordenat el segrest dels exemplars que quedin en distribució o al mercat del llibre Ajuntament, bon dia, d'Arnau Ramis, considerant que el seu contingut «contitueix un atac a l'honor» dels demandants: l'exbatle del PP de ses Salines, Joan Burguera; el secretari municipal i tres funcionaris, tots ells defensats pel lletrat Juan Alemany Garcías.

D'aquesta manera, l'Audiència Provincial ha estimat en part el recurs presentat pels denunciants contra la resolució del Jutjat de Primera Instància de Manacor, que va absoldre Arnau Ramis i la firma El Gall Editor. Arnau Ramis, els representants d'El Gall Editor i els demandants ja es trobaren fa mesos als jutjats de Manacor on, en primera instància, es va absoldre l'autor i l'editor. Tanmateix, ara la instància judicial ha considerat el recurs i ha ordenat el segrest del llibre.

A més d'aquesta acció sobre els exemplars que quedin en distribució o al mercat d'Ajuntament, bon dia, el jutge en prohibeix la difusió i condemna Arnau Ramis i El Gall Editor a pagar «de manera solidària» indemnitzacions, la quantitat de les quals no ha transcendit, a quatre dels denunciants.

En la sentència, després de fer-hi constar que Arnau Ramis treballà com a funcionari a l'Ajuntament de ses Salines entre els anys 1997 i el 2000, s'explica que «el personatge que s'ha posat en relació amb cada un dels demandants és aquell amb qui pot ser identificat cada un», tal com prova «la coincidència d'identificació a càrrec de terceres persones».

En aquest sentit, també afegeix que «el conjunt de dades donades per Arnau Ramis tant dels personatges com del poble i la seva Casa Consistorial es poden identificar amb persones reals i amb el poble i amb l'Ajuntament de ses Salines, sense que tot això sigui extrapolable en bloc a altres persones reals i al poble-Ajuntament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris