algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La Sala cedeix a la Guàrdia Civil un edifici perquè torni al poble

ELENA BALLESTERO.Inca.
La instal·lació d'un quarter per a la Guàrdia Civil a Alcúdia està cada vegada més prop. L'Ajuntament ja ha cercat un local adequat perquè s'hi pugui traslladar una dotació d'agents de la Guàrdia Civil i aquesta mateixa setmana el batle, Miquel Ferrer, ha enviat una carta al delegat del Govern, Miquel Ramis, per comunicar-li la notícia i per sol·licitar una patrulla permanent per al municipi. Els alcudiencs depenen per ara de la Guàrdia Civil de Pollença quan es produeixen incidents de gravetat ja que únicament existeix en el seu municipi una petita oficina de denúncies.

El batle, Miquel Ferrer (UM), ha informat aquesta setmana que l'equip de govern municipal (UM-PSOE) ha llogat una casa a Alcúdia, situada en el carrer Cisterna, molt pròxima l'Ajuntament, per traslladar allà a l'equip de la Creu Roja que actualment ocupa una casa de propietat municipal en el carrer de Francesc de Borja Moll, prop de l'Institut d'Ensenyament Secundari del Port.

La idea de l'equip de govern consisteix que la casa que actualment ocupa la Creu Roja passarà a ser una caserna per a la Guàrdia Civil una vegada que es traslladi la Creu Roja al centre d'Alcúdia el proper mes.

El batle, Miquel Ferrer, va explicar que «hem mantingut distintes converses amb la Guàrdia Civil i al coronel li sembla una bona idea, ara manca que es pronunciï la delegació de govern».

L'Ajuntament d'Alcúdia va cedir fa ja vint anys al Govern central un solar situat en el carrer Ciutadella en el Port d'Alcúdia per construir-hi una caserna de nova planta que mai no va arribar a edificar-se. L'Ajuntament proposa ara a la Delegació de Govern una permuta de l'habitatge que ara ocupa la Creu Roja per aquell solar, que tornaria a mans municipals i es podria destinar a altre ús. Així, «la Guàrdia Civil s'estalviaria la construcció d'un nou edifici i el poble guanyaria més seguretat», va apuntar el batle.

«S'estan fent les obres perquè la Creu Roja pugui traslladar-se al centre, va dir el batle, Miquel Ferrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris