algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Desvalisen un bar de Can Picafort i roben 200 cupons

La Guàrdia Civil obrí una investigació per detenir els lladres que en la matinada d'ahir robaren a un conegut bar de Can Picafort i s'apoderaren, a més, d'uns 200 cupons de l'ONCE. Els delinqüents forçaren una porta i, devers les tres de la matinada, entraren al local «casa Rossa». Durant almenys mitja hora es dedicaren a destrossar les màquines 'escurabutxaques', que contenien 2.000 euros en monedes, i també se'n dugueren una televisió, i diversos comandaments a distància.

Pel que fa als esmentats cupons, 120 són del passat divendres, 80 del dia 27, 50 del dia 29 i 40 del dia 23. El valor dels números supera els 800 euros, segons consta en la denúncia que presentaren els afectats del robatori de Can Picafort a la caserna de la Benemèrita. Al matí, la Policia Judicial es desplaçà al negoci, per realitzar la corresponent inspecció ocular. Però els mafiosos havien anat alerta i utilitzaren guants per cometre el delicte. En conseqüència, no es trobà cap empremta.

D'un temps a aquesta part els veïns i comerciants de Can Picafort han advertit un augment en el nombre de robatoris en cases i bars, que atribueixen a una banda de delinqüents. I per aquest motiu sol·liciten que les autoritats augmentin la vigilància, per prevenir futurs robatoris. I sobretot en demanen més en horari nocturn i els caps de setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris