algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Un ciclista de 70 anys mor dies després de ser envestit a Alcúdia

Àngel Sáenz patí un enfonsament cranial i fractura de les dues cames

Àngel Sáenz Orellana, un veí d'Alcúdia de 70 anys, morí dissabte de matinada a l'Hospital de Muro a conseqüència de les gravíssimes lesions cerebrals que patí dies enrere en un atropellament mentre circulava en bicicleta. L'accident de circulació va ser a l'entrada d'Alcúdia, a prop de la rotonda del «Cavall» -en referència a l'escultura d'Aligi Sassu amb la forma d'aquest animal. Un vehicle que anava a gran velocitat va envestir per darrere la víctima, que va sortir projectada i va xocar a continuació amb un altre vehicle. Àngel Sáenz es va rompre les dues cames, com també tres vèrtebres. Així mateix, sofrí vessament cerebral i enfonsament del crani, motiu pel qual fou ingressat a l'Hospital de Muro en estat crític.

Durant els darrers dies el seu estat havia empitjorat i entre la matinada i la primera hora de diumenge es produí el desenllaç fatal. Àngel Sáenz residia a la localitat d'Alcúdia i era el pare d'un agent de la Policia Local de Pollença.

Amb la seva mort ja són 29 les persones que han perdut la vida des de principi d'any a les carreteres de les Illes Balears, el pitjor començament gairebé de la darrera dècada. Dissabte, sense anar més lluny, un jove de 29 anys perdia la vida per la col·lisió del seu cotxe amb un altre turisme a la carretera de Manacor.

Aquesta via, com va succeir al llarg de 2003, és en efecte una de les més tràgiques quant a sinistres, igual que la carretera d'Inca.

Així mateix, una de les dades que més preocupen els agents del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil i també la Direcció Provincial de Trànsit és que una bona part dels 29 infortunats eren joves i, en la majoria de casos, no superaven els 30 anys d'edat.

Quant a les causes, la velocitat inadequada i el fet de no respectar els senyals de circulació, tot això afegit al consum d'alcohol i de drogues, són encara els motius bàsics dels accidents a les carreteres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris