nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

«És molt fort que gent del partit vulgui trencar el suport del poble»

El batle, Joan Sastre, i els afiliats a UM han rebut diversos anònims

M.P / E.B.Porreres
El batle de Porreres, Joan Sastre, es mostra tranquil davant de la situació dels darrers dies. Ell i els 46 afiliats a UM han rebut una carta anònima en la qual s'assenyala que s'ha d'obrir un expedient de disciplina a la primera autoritat pel fet de no seguir la línia de la formació i per declaracions crítiques en alguns mitjans de comunicació.

Joan Sastre manifestà ahir no sentir-se'n preocupat, ja que «tenc tot el suport del partit de Porreres; així i tot, el que em fa més ràbia són les ganes que té algú del partit de trencar la bona situació del poble».

Respecte de l'autoria de les missives anònimes, hi ha sospites que provenen del si mateix d'UM. Així, es tractaria d'algú que pot tenir accés al nom i a la direcció dels 47 afiliats de Porreres que n'han rebut una còpia. Sigui com sigui, el primer edil no s'ha atrevit a acusar ningú «perquè no hi ha proves de res i no es pot demostrar res».

Arran de la complicada situació que s'està creant, el comitè local d'UM a Porreres, integrat per set membres -un dels quals és el batle mateix-, es reuní divendres al vespre i també ahir vespre.

En qualsevol cas, pareix que fins demà no es prendrà cap decisió respecte dels darrers esdeveniments, a l'espera de convocar una reunió de l'Assemblea entre compromissaris i afiliats.

A pesar de tot, des del comitè local es demana que l'expedient disciplinari de Joan Sastre es reconsideri perquè troben que les declaracions «no són tan greus».

D'altra banda, demà mateix també es reuniran les assemblees de sa Pobla i d'Alcúdia, on hi ha membres del partit pendents d'un expedient de la mateixa classe. És el cas de Joan Comes, regidor de sa Pobla, i del regidor d'Alcúdia Josep Melià.

Ahir, durant la presa de possessió del nou bisbe de Mallorca, els batles d'Alcúdia i de Pollença acompanyaren en tot moment el primer edil de Porreres. Sigui com sigui, no es preveu cap pronunciació oficial fins demà, coincidint amb la reunió de l'Assemblea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris