nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

El PP demana que la benzinera es traslladi defora del centre urbà

El batle afirma que l'activitat es podrà desenvolupar al polígon

C. MORENO. Binissalem.
El PP de Binissalem ha presentat una moció a l'Ajuntament que demana que la benzinera del municipi es traslladi fora del centre urbà per tal d'evitar la perillositat que suposa aquesta activitat per als habitatges que es troben situats al seu voltant. Així mateix, proposen que amb el seu trasllat es pugui recuperar la creu de terme que hi ha al devora i crear-hi un espai verd.

El portaveu del PP, Jeroni Salom, li demana al batle Miquel Nadal (PSOE) que compleixi la proposta de trasllat que els socialistes inclogueren dins el seu programa electoral de les passades eleccions municipals i que reprengui les negociacions amb el propietari de la benzinera.

«És important la sortida de la benzinera del centre urbà perquè es troba a una entrada del poble on hi ha habitatges, però a més hem de tenir en compte que a 500 metres d'aquesta activitat s'hi ubicarà la futura escola de primària, l'institut de secundària i el pavelló cobert de Binissalem».

Per la seva part, Nadal assegurà que «les negociacions no s'han aturat». Segons Nadal, el més probable és que aquesta activitat es pugui traslladar a la segona fase del polígon quan aquesta estigui més avançada. «Hem parlat de la possibilitat d'anar a la primera fase, però és difícil trobar un solar per a la benzinera i ara s'haurà d'esperar un poc que es desenvolupi la segona fase de sòl industrial», digué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris