muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El CIM es compromet a estudiar solucions a les entrades del poble

El batle vol que els accessos al desdoblament «almanco siguin fàcils»

M.PUIGRÒS.Vilafranca
El Consell Insular de Mallorca s'ha compromès a intentar trobar millors solucions a les entrades i sortides de Vilafranca cap al previst desdoblament de la carretera entre Palma i Manacor.

Aquesta és la idea que es desprèn després de la reunió mantinguda el passat dimarts entre el conseller d'Obres Públiques del CIM, Antoni Pascual, el director insular de Carreteres, Gonzalo Aguiar i el batle de Vilafranca, Jaume Sansó. Els representants del CIM van reiterar una vegada més que el projecte del desdoblament no és el definitiu, que tan sols es tracta d'un avantprojecte. Així les coses, es van comprometre a estudiar les millors solucions que s'adaptin el més possible a les demandes del poble de Vilafranca.

«Si els dos accessos directes que hi ha tant de Palma com de Manacor no es poden mantenir, almanco que els accessos siguin fàcils» assenyalava el batle Sansó. Així mateix, durant la reunió entre membres del CIM i el primer edil de Vilafranca també es tractà el traspàs de competències de les dues carreteres que creuen la localitat. Consell i Ajuntament tenen pendent la signatura d'un conveni mitjançant el qual la Sala es faria càrrec del carrer de Sant Martí, considerat carretera i de la pròpia via que creua el poble en direcció a Palma.

Així, Jaume Sansó demanà que abans d'assumir les competències d'ambdues carreteres, aquestes fossin arreglades pel Consell. El batle de Vilafranca manifestà que se sentia content «de l'esperit de la reunió» i de la bona voluntat que el Consell demostrà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris