nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Consell inaugurà l'obra d'il·luminació del túnel dels Vidriers, que ha costat 425.000 euros

El Consell de Mallorca ha invertit un total de 425.000 euros en l'enllumenat del túnel del coll dels Vidriers de Capdepera. Aquesta important despesa servirà per «millorar la seguretat dels conductors tant a l'interior del túnel com als voltants».

Ahir inaugurà aquesta obra la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, entre altres directius del departament de carreteres, els batles de Capdepera i Son Servera, altres membres de la corporació municipal i alts càrrecs de Trànsit i la Guàrdia Civil. Un total de 235 projectors i 27 llums d'emergència componen aquesta infraestructura. A més a més, s'han instal·lat tres nivells d'il·luminació i 150 bulons.

El conseller executiu del Departament d'Obres Públiques del Consell, Antoni Pascual, explicà que «és una obra que no estam massa avesats a inaugurar, però és molt important perquè afecta la seguretat del túnel. Si ha estat possible dur-la endavant ha estat gràcies a la insistència de Miquel Àngel Flaquer, conseller d'Economia i Hisenda».

Per la seva banda, Munar va comentar que «la nostra obligació és donar seguretat a les carreteres i aquesta sens dubte ha estat una gran obra que hi contribuirà». Així mateix, el conseller Pascual va anunciar que ben aviat s'inaugurarà la carretera que enllaça Canyamel amb Artà, que ha costat més de 2 milions d'euros i que ha suposat una gran reforma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris