algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

El vot de l'edil dissident del PP fa possible una proposta de l'oposició

Garí es desmarca del pacte de govern i vota amb PSOE i Sur Unificat


La crisi política que pateix ses Salines arran de la fractura entre el batle Sebastià Vidal i els seus dos regidors afins i, d'altra banda, la junta local del PP saliner, es féu més notable que mai en el ple que tingué lloc el passat dimarts vespre. Les posicions enfrontades afavoriren la debilitat de l'actual pacte de govern (PP-UM) que es quedà sol en l'aprovació d'alguns punts

. El fet que l'edil dissident del PP Francesc Garí, que dimarts presentà la seva renúncia de les delegacions de Policia i Comerç, votàs amb el PSOE i Sur Unificat, i no amb l'equip de govern féu que prosperàs una proposta de l'oposició sobre la creació d'un negociat de multes, òrgan a través del qual l'Ajuntament passarà a cobrar les multes que posin els policies locals.

El ple també féu palès l'apropament dels independents de la Colònia al pacte de govern liderat per Vidal, ja que amb el seu vot favorable varen poder ser aprovats definitivament els pressuposts de 2003. El PSOE havia presentat sis al·legacions als comptes generals de l'Ajuntament, però finalment foren desestimades perquè els dos edils de Sur Unificat s'abstingueren. Cal dir que el govern havia pactat amb els independents la concessió de més sòl urbanitzable, a través del Pla Territorial, per a la Colònia de Sant Jordi -30.000 metres quadrats- a canvi que Sur Unificat els donàs suport.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris