muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Els veïns al·leguen al CIM el trasllat de places hoteleres a Cala Blava

Volen la reconversió de l'Arenal posant els hotels a zones limítrofes

C.R.G./P.P.Palma.
Les associacions de veïns dels nuclis costaners de Llucmajor consideren «un error» eliminar 2.000 places hoteleres de l'Arenal de Llucmajor per ubicar-les als terrenys situats entre la part posterior de Cala Blava-Bellavista i la carretera de Cap Blanc. Així s'ho han fet constar en una al·legació presentada al Pla Territorial de Mallorca redactat pel Consell de Mallorca.

Els veïns consideren que «l'Arenal sí ha de reconvertir-se, però sobre si mateix, o en tot cas i com diu el pla usant els terrenys limítrofs per no perdre capacitat turística. Bellavista i Cala Blava mai no han estat limítrofes amb l'Arenal».

Asseguren que si la reconversió es manté a l'Arenal «no només mantindrem els turistes a la zona, sinó que a ells els oferirem poder caminar fins a la platja que és el bé més preuat que tenim i per la qual cosa vénen». Per aquest motiu, sol·liciten al Consell Insular que «la reubicació d'aquests esmentats hotels s'efectuï en una zona limítrofa amb el nucli urbà de l'Arenal».

En aquest sentit, les associacions de veïns suggereixen com alternatives «la zona de la rotonda al costat d'Aquacity, continuació del carrer 2 de maig, ben al costat de la depuradora, o la que hi ha a ambdós costats de la carretera de Llucmajor, a la continuació del carrer Sant Cristòfol, després de la rotonda; o qualsevol altra ubicació que els redactors del Pla Territorial se'ls ocorri, però limítrofes amb l'Arenal com la normativa del Pla territorial exigeix».

Els veïns argumenten, a més, en aquesta al·legació que presentaren en l'organisme insular que el desplaçament dels turistes fins a Cala Blava pot crear un «caos de trànsit» a la zona si s'han de desplaçar en autobusos, cotxes o motos fins les platja de l'Arenal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris