algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El sector crític d'UM relega una regidora per «no confiar en ella»

Joan Comes assegura que no segueix la línia política al municipi

ELENA DÀVILA.Sa Pobla.
El sector crític d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de sa Pobla, encapçalat pel portaveu i regidor, Joan Comes, ha decidit relegar en el seu càrrec la regidora Joana Alomar per considerar que «no segueix la línia política que el partit d'UM de sa Pobla manté, que en tot moment ha decidit el comitè local».

Joan Comes va més enllà en les seves declaracions i assegurà ahir a Diari de Balears que la resta dels membres del grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament pobler «han perdut la confiança en la regidora Alomar, que en lloc de seguir la línia política de sa Pobla, ella segueix les pautes que li marquen des de Palma i el que és més greu», insisteix el portaveu Joan Comes, «no segueix els acords que es prenen a sa Pobla».

Per aquest motiu, Unió Mallorquina presentarà avui en el ple extraordinari, que tindrà lloc aquesta nit a l'Ajuntament de sa Pobla, la decisió que s'ha pres. En aquest sentit, Comes explicà que «els cinc regidors d'UM hem decidit sobre la designació del portaveu i portaveus suplents del nostre grup municipal, així com els regidors d'UM en la Comissió especial de Comptes».

Per altra banda, amb aquesta reestructuració interna que es durà a terme al grup municipal d'UM, Joan Menges exercirà com a portaveu, i quedaran com a suplents Miquel Sòcies, Isabel Maria Comas, Gabriel Ferragut i Antoni Riutort.

Així mateix, Joan Comes ha manifestat, a més, que sol·licitaran a la corporació municipal que «es respecti aquest ordre a l'hora de representar el nostre grup municipal en qualsevol acte institucional que tengui lloc, així com en l'ordre de col·locació en les sessions plenàries que es realitzaran a l'Ajuntament i reunions a les quals som convocats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris