muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Polèmica en l'adjudicació per a les obres de l'escola d'educació infantil

Govern i Ajuntament discrepen respecte de qui n'és el contractista

M.PUIGRÒS.Petra
Les diferents posicions de l'Ajuntament de Petra i de la Conselleria d'Educació del Govern balear envers l'adjudicació de les obres per a la construcció d'un mòdul d'educació infantil a la localitat han derivat en una polèmica en què cada una de les bandes implicades actua de manera diferent.

Per la seva banda, la Conselleria de Francesc Fiol va remetre fa pocs dies una carta al Consistori de Petra en què s'assenyalava que «el vostre Ajuntament va adjudicar unes obres sense projecte supervisat, la qual cosa és el mateix, administrativament, que fer-ho sense projecte, i això és incontestable». Així les coses, la Conselleria d'Educació pretén que les obres tornin a ser adjudicades.

Per altra banda, l'equip de govern de Petra creu que «la supervisió del projecte correspon a l'Ajuntament com a organisme contractant». El batle, Joan Font, manifestà ahir que «nosaltres només hem fet el que la Conselleria ens digué que féssim. Creim que hem actuat correctament i per aquest motiu no aturarem les obres de l'escola d'educació infantil».

De fet, les tasques d'excavació dels terrenys per desenvolupar-hi la nova escola van començar a finals de la setmana passada en un solar del camí de Son Fogó. La Conselleria d'Educació, basant-se en el fet que les obres de l'escola infantil són «un acte il·legal», planteja com es farà front a les despeses que suposa la seva construcció, ja que l'Executiu autonòmic no ho ha autoritzat. Per la seva banda, l'equip de govern de l'Ajuntament de Petra es mostra tranquil davant la seva actuació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris