algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La Federació de Pares dóna el seu suport a l'escola de Son Sardina

Asseguren que no hi ha hagut cap obligació per part del centre

C.R./T.LL.Palma.
El president de la Federació d'Associacions de Pares, Fernando Martín, expressà el seu suport a l'escola Maria Antònia Salvà de Son Sardina. El representant dels pares assegurà que a la Federació «tenim constància que no hi ha hagut cap obligació de participar a la rua de cinturó».

Martín volgué recriminar el tractament que s'ha fet d'aquest tema. Segons especificà, «s'ha volgut polititzar una expressió que no era política». I és que, per Martín, l'Associació de Pares només ha fet servir un acte lúdic per reivindicar uns fets que els preocupaven, «com s'ha fet en altres ocasions».

Per la seva banda, Onofre Sans i Tomàs Balaguer, president i membre respectivament de l'associació de pares del col·legi públic Maria Antònia Salvà, sentenciaren que «demà se celebrarà el carnaval com havíem previst».

Sans destacà que «tradicionalment els carnavals han servit per satiritzar diferents aspectes de la societat. Que ens prohibeixin fer la 'rua cinturó' demostrarà que tornam a una època predictatorial». El candidat del PSOE balear al Congrés, Francesc Antich, assegurà que l'obertura de l'expedient per part del Defensor del Menor al col·legi de Son Sardina «no passava des del franquisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris