cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Carod-Rovira i Joan Saura faran campanya a Felanitx i Inca pels Progressistes de les Illes Balears

La coalició destaca que és la primera oportunitat d'obtenir representació a Madrid

La campanya electoral de Progressistes de les Illes Balears, que comptarà amb un pressupost de 150.000 euros, fou presentada ahir sota el lema «La teva veu» i està pensada com l'oportunitat d'obtenir, per primera vegada, «veu i representativitat a Madrid». A més de la presència de Gaspar Llamazares, ja anunciada, la coalició avançà ahir que Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Saura participaran en sengles actes electorals a Felanitx i Inca.

La coalició, formada per PSM, EU, EV i ERC, pretén aconseguir «un o dos diputats» al Congrés i «afavorir la majoria progressista», afirmà Joan Antoni Salas. La coalició, va precisar, representa el sector de la població «nacionalista, d'esquerres i ecologista» que no ha tingut «veu» a Madrid i ara té «l'oportunitat» de fer-ho.

Durant la precampanya electoral, que començarà avui, es repartiran 100.000 fulls «casa per casa» amb la frase «Ara Progressistes per les Illes Balears», i es faran 70 tanques. La campanya començarà el 28 de març a l'Auditòrium de Palma amb un «acte reivindicatiu de la militància» del partit i la plataforma d'independents que ha mostrat el seu suport.

A més, el coordinador general de IU, Gaspar Llamazares, assistirà a un acte electoral el 2 de març a Palmanova; Joan Saura serà a Inca dia 5; mentre que el líder d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, serà dia 9 a Felanitx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris