bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La Sala treu a subhasta els xibius de sa Ràpita per un període de 12 anys

Els socorristes seran controlats per l'Ajuntament segons el plec


L'Ajuntament de Campos aprovà ahir amb els vots favorables dels grups de l'oposició, el PSM i UM, treure a subhasta pública la concessió de dos dels xibius -quioscs bar- i l'explotació de les gandules i les ombrel·les de l'extens arenal que va de les platges de sa Ràpita a ses Covetes.

El Consistori atorgarà l'explotació temporal de la concessió per un període de 12 anys. Aquest pic s'ha optat pel sistema de licitació pública per fugir de la polèmica generada fa 14 anys. Llavors la Sala concedí el permís mitjançant un concurs subhasta a un grup de comercials encapçalats per l'empresari Piris. La situació acabà en els jutjats amb una querella de la resta de participants.

Ara el batle Andreu Prohens, tal com afirmà ahir, pretén que el procediment de concessió sigui «com més transparent millor i per això ens hem decantat per la subhasta, en la qual aquell que presenti l'oferta econòmica millor serà qui obtengui l'explotació temporal».

A més, en el plec de condicions s'hi estableix que serà l'Ajuntament mateix qui tengui cura de les feines de vigilància dels dos socorrites, un a cada berenador. La llista de requisits es modificà ahir de manera puntual a petició del grup del PSM. Aquest rebutjava que els socorristes estiguessin sota les ordres de l'explotador del xibiu.

El portaveu nacionalista suggerí que les despeses del servei de vigilància fossin compartides, entre l'empresa concessionària i la Sala. Una mesura que al final s'acceptà amb el consens de tots els membres del Consistori.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris