muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els veïns de sa Cabaneta protesten contra l'excés de velocitat pel nucli

B.M.M. Marratxí.
L'Associació de Veïns de sa Cabaneta acabà de col·locar ahir migdia en tots els pals d'electricitat un seguit de cartells amb el distintiu «30» i amb algunes frases referents a l'excés de velocitat dels cotxes que travessen aquest nucli de població. Els cartells i les pancartes que omplen els quatre carrers més llargs -Olesa, Martí Rubí, Cristòfol Llompart i Jaume I- es començaren a posar a mitjan matí de dissabte. Es tracta de cridar l'atenció dels conductors que no respecten el límit permès, amb l'amenaça subsegüent per als vianants, sobretot si són infants o gent d'edat.

«La velocitat mata», «Solucions ja», «Tira, tira» o «A poc a poc» són alguns dels lemes que els cartells mostren. Hi ha també alguna pancarta que es completa amb la frase «Volem continuar sent un poble».

Des de l'Associació de Veïns expliquen que ja estan cansats d'esperar solucions que no arriben, com guals o semàfors. Mentrestant, els cotxes no moderen la velocitat i fins i tot l'han augmentada arran de la decisió municipal de convertir els carrers esmentats en vies de sentit únic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris