algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Els veïns se solidaritzen amb el poble de Huamachuco del Perú


Els veïns d'Algaida mostraren dissabte vespre la seva cara més solidària, assistint a una torrada organitzada per l'associació Algaida Solidària. En total s'hi vengueren prop de 400 tiquets a 10 euros i també s'aconseguiren més fons a través d'una rifa en la qual se sortejaren diferents presents donats per les empreses del municipi.

A l'acte hi assistí la franciscana Catalina Vallespir, que ha estat 22 anys al Perú. Vallespir explicà que els doblers aconseguits a Algaida es destinaran a la compra de farmacioles agroveterinàries i de llavors.

En aquest sentit, la religiosa explicà que la terra i el camp són «el capital» del poble de Huamachuco i «han d'aprendre a treballar-la perquè és la seva manera de subsistència, n'han de treure el profit màxim».

Vallespir va afegir que als natius de Huamachuco no els ho donen tot fet. Per contra, «l'objectiu és que aprenguin a pescar».

Per la seva banda, una de les organitzadores de la torrada solidària, Catalina Ballester, celebrà l'elevada participació. A més, agraí a les empreses i als particulars els diferents donatius que han servit d'ajuda per a la celebració de la festa.

El de dissabte va ser una més de les jornades que Algaida Solidària ha duit a terme al municipi mateix per ajudar de manera directa el tercer món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris