algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'equip de govern modifica un conveni urbanístic per protegir el pou dels Horts


L'equip de govern de l'Ajuntament de Sineu, integrat per UM i pel PP, ha aprovat la modificació d'un conveni urbanístic amb un particular. La intenció és reduir l'impacte que una construcció al vial de Tramuntana tindrà sobre el conjunt arquitectònic conegut com el pou dels Horts, inclòs al catàleg municipal.

L'equip de govern tingué en la votació el suport del PSOE i el vot en contra de Sineuers Independents. El conveni urbanístic anterior, a favor del dret d'edificació en aquest lloc i aprovat durant el mandat de Sineuers Independents, permetia un tipus d'edificació al costat de l'element patrimonial que n'hauria afectat greument el conjunt arquitectònic.

«Gairebé no es modifica el volum d'edificabilitat que el propietari tenia abans i consideram que d'aquesta manera quedarà molt més protegit el pou dels Horts, un element catalogat, que hem de preservar i per al qual el conveni anterior no bastava», va afirmar Guillem Fuster, d'UM i responsable d'Urbanisme.

Per la seva banda el portaveu de Sineuers Independents, Andreu Matas, va justificar el seu vot en contra. Segons explicà, el seu grup encara troba que el conveni anterior permetia una construcció amb un impacte que no resultaria excessiu i que l'aprovat ara per l'equip de govern serà encara més alt. I assegurà que els tècnics municipals n'han informat així.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris