muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els hotelers de Palma qualifiquen el projecte de «molt apassionant»

La presidenta de l'Associació Hotelera de Palma, Marilen Pol, assegurà que el projecte que vol posar en marxa Cort «és molt ambiciós, però tremendament apassionant». Pol afegí que «les millores que aportarà el pla aconseguiran que tota l'oferta vagi en un mateix sentit: «l'aposta per la qualitat». Per les especials característiques del turisme de ciutat, «quan el client repeteix en una destinació, el factor determinant de la decisió no és l'allotjament, sinó la percepció global -el grau de satisfacció- que el turista obté de la població que visita», explicà la presidenta dels hotelers de Palma. És per això que «si entre tots aconseguim una ciutat més atractiva, segura, neta i amb una oferta diversa, guanyarem en competitivitat».

La setmana que ve, la regidora de Turisme, Francisca Bennàssar, es reunirà amb la junta directiva de l'Associació Hotelera de Palma per donar-los a conèixer les línies bàsiques del programa Sistema Integral de Qualitat en Destinació (SICTED).

Quant a les conseqüències que tindrà el projecte en el conjunt de la ciutat, Pol destacà l'alt grau de corresponsabilitat que implica, ja que «millorar la percepció global de la nostra destinació no es pot fer només adequant l'oferta hotelera; la resta de serveis també hi tenen part de responsabilitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris