algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Un grup de vint infants planta una quarantena d'arbres en el parc natural de s'Albufera

L'activitat ajudarà que en el futur es pugui recuperar el degradat bosc de la Ribera

Un grup de vint infants d'entre 4 i 10 anys del col·legi Sant Josep Obrer de Palma participà al llarg d'ahir dematí en les tasques de plantació d'uns quaranta arbres al bosc de la Ribera, del parc natural de s'Albufera. Els petits, que gaudiren d'aquesta activitat, hi tingueren en tot moment l'ajuda del pares. Els arbres serviran per recuperar el bosc de la Ribera, una zona degradada de l'àrea del parc.

L'experiència resultà d'allò més interessant per als escolars. Així, a més de sentir-se'n protagonistes durant uns moments, descobriren la bellesa d'aquesta zona humida. Després d'escoltar les explicacions del coordinador de l'associació Boscos de les Balears, Miquel Àngel Serra, grans i petits s'organitzaren en grups per plantar cada un dels exemplars d'oms, polls blancs i fleixos, que els responsables de l'agrupació esmentada i del parc natural havien preparat abans.

Durant la trobada, Miquel Àngel Serra, que també hi participà de manera activa amb la seva família, comentà que «en aquesta zona els arbres pateixen i ara es tracta de recuperar aquest espai degradat amb les espècies típiques del bosc de la Ribera». «Aquesta activitat que protagonitzen avui -ahir- els infants és important perquè els arbres aporten menjar als ocells», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris