algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El PP diu que seria «frívol» canviar el projecte a causa de les mobilitzacions i UM assegura que «no se sent agredida»


El Partit Popular no té intenció de modificar ni una mica el seu projecte viari per a Mallorca. El seu secretari general, José María Rodríguez, ho deixà clar ahir en assegurar que «seria frívol modificar el nostre projecte perquè 'X' persones han sortit al carrer a manifestar-se en contra». Així mateix, el candidat d'Unió Mallorquina al Congrés dels Diputats i membre de l'Executiva del partit, Josep Lliteres, no es mostrà gens preocupat per la protesta que congregà 50.000 persones a Palma dissabte assegurant que «UM no se sent agredida per aquest símptoma de salut democràtica».

Rodríguez assegurà que troba «respectable» la reivindicació de la gent, però que «tant ho és aquesta com la nostra, no?». Així i tot, el també conseller d'Interior del Govern balear llançà una crítica a les plataformes convocants advertint-los que «haurien de ser tan exquisides amb nosaltres com volen que ho siguem amb ells», i sentencià que «les nostres propostes foren prou clares i les urnes ens donaren la raó per dur-les endavant».

En la mateixa línia s'expressà Joan Flaquer, portaveu de l'Executiu autonòmic, que considerà l'assumpte com «tancat» i emfasitzà que «el 25 de maig de l'any passat ens votà molta més gent que la que es manifestà. Sobren les paraules».

Per la seva banda, la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, Mabel Cabrer, aprofità per recriminar als partits de l'oposició l'adhesió a la manifestació i els acusà de cometre una «greu irresponsabilitat política» tenint en compte els 23 morts que s'han cobrat ja enguany les carreteres de Mallorca. Cabrer rebutjà la «posició negativa sistemàtica» dels partits d'esquerres quan «les carreteres de l'Illa són del Tercer Món».

Finalment, el dirigent d'UM que aspira a un escó a Madrid defensà la seva formació denunciant que «darrere d'aquesta mobilització hi ha intenció de fer mal al partit. Hi ha molta demagògia en aquest assumpte». Josep Lliteres assegurà que «s'ha de tenir en compte que a Mallorca hi ha problemes de mobilitat i seguretat, i que per protegir la nostra terra ja vàrem aprovar el Pla Territorial de Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris