algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Govern dóna llum verda al polígon industrial, que tindrà 70.000 metres quadrats

L'Institut de Desenvolupament Industrial ultima la compra dels terrenys enfront del cementeri

El Govern balear ha donat llum verda a la construcció del polígon industrial de Porreres, segons han informat fonts autoritzades de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia que dirigeix Josep Juan Cardona. El polígon industrial tindrà una extensió inicial de 70.000 metres quadrats i quedarà ubicat enfront del cementiri municipal on ja hi ha diverses empreses instal·lades.

La setmana passada tingué lloc una reunió a la Sala entre el batle de Porreres, Joan Sastre (UM), tècnics de l'IDI (Institut de Desenvolupament Industrial), empresa pública adscrita a la Conselleria de Comerç i Indústria i el cap de l'oposició, Antoni Palerm (PP), en què s'acordaren els detalls del futur polígon.

Joan Sastre expressà la seva satisfacció perquè el polígon estava «bloquejat i era un tema pendent» a l'hora que informà que el polígon es farà en una sola fase, ja que l'any 2000 la intenció era construir-lo en dues fases de 35.000 metres quadrats cadascuna. Per la seva banda, Antoni Palerm manifestà que «esper que el polígon se pugui fer quant abans millor, les previsions és que es pugui inaugurar aquesta legislatura».

Actualment s'estan ultimant les compres dels terrenys. Després l'IDI s'encarregarà de la construcció del polígon industrial i de la venda posterior als empresaris interessats a traslladar-se. El batle explicà que les empreses de Porreres tindran prioritat a l'hora d'accedir al polígon industrial.

La Sala va preveure en el planejament un polígon de 120.000 metres quadrats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris