algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Sebastià Frau és l'únic candidat a presidir l'Obra Cultural Balear

Joan Gelabert, Ferran Gomila i Josep Melià són a la seva llista

L'Obra Cultural Balear va tancar ahir el període de presentació de candidatures per renovar la junta directiva amb una única llista de consens presentada, que encapçala el misser Sebastià Frau. Membre de l'actual direcció de l'OCB, Frau és l'únic candidat a rellevar Antoni Mir com a president de l'entitat a partir d'abril.

Segons fonts properes a la direcció de l'OCB, la candidatura que encapçala Sebastià Frau està integrada per l'actual president en funcions de l'entitat, Joan Gelabert; pel president de Voltor, Ferran Gomila; per l'activista cultural Cathy Sweeny; pel representant de l'Obra a Inca, Toni Colomer; per l'exconseller insular del Territori Josep Melià Ques; per la representant dels Joves de Mallorca per la Llengua, Paula Fluxà; per Joan Miralles fill i per Aina Llompart, entre altres.

L'Obra Cultural va confirmar ahir que només una candidatura optarà a succeir Antoni Mir, actual secretari general de Política Lingüística de la Generalitat catalana, com a president de l'entitat i a la seva junta directiva. La candidatura està integrada per 15 membres, el màxim nombre de persones que poden conformar la junta directiva d'aquesta associació, i si compleix amb tots els requisits pertinents serà proclamada vàlida en un període que comença avui i que acaba dijous. L'Obra Cultural elegirà la seva nova presidència en una assemblea extraordinària que se celebrarà el 30 de març, a la qual estan convocats tots els socis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris