algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

França investigarà la desaparició del mallorquí a l'Amazones

Un grup de policies francesos efectuarà durant els pròxims dies el mateix recorregut que tenia previst seguir Marc Beltrà, el mallorquí desaparegut ja fa un mes i busques a l'Amazones.

Ahir, les ambaixades espanyoles al Brasil i a Bogotà es posaren en contacte de nou amb els pares de Marc Beltrà per indicar-los que es continuen realitzant gestions, però sense cap novetat sobre el seu parador.

El jove, de 22 anys, havia cursat estudis de filologia a París, on viu la seva mare, mentre que el seu pare resideix a Mallorca. En acabar la carrera, obtingué una beca per anar a fer classe a Bogotà.

Per novembre, li donaren vacacions i la seva intenció era sortir de Colòmbia i visitar l'Amazones, passant pels pobles de Benjamin Constante, Leticia i Atalaia del Norte. Es tracta de tres localitats frontereres entre Colòmbia, el Brasil i el Perú. El 15 de desembre havia de tornar a Bogotà, però els seus pares no n'han tornat a tenir notícies.

Marc té doble nacionalitat, espanyola i francesa, i a França molts de mitjans informatius s'han fet ressò de la seva desaparició. Dilluns, un grup de policies d'aquest Estat partirà cap a Bogotà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris