algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Ajuntament aprova el projecte de recuperació del pou Vell

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Llorenç va aprovar ahir en sessió plenària el projecte d'embelliment i millora del pou Vell i de la plaça dels voltants. Es tracta de la rehabilitació de la zona i de la recuperació de la seva imatge després de la degradació patida fa 50 anys. El projecte es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció del PP.

La rehabilitació de l'entorn ha estat possible gràcies al conveni que es va subscriure entre els concessionaris de l'estació de servei, una benzineria que estava dins l'àmbit de la plaça, a través del qual es va cancel·lar la concessió. L'Ajuntament ha donat una indemnització de 25.703 euros. Per la seva banda, el projecte té un pressupost de 293.638 euros i s'ha sol·licitat dins el Pla d'obres i Serveis una subvenció del 52%.

La intervenció consisteix amb el tractament del pla del paviment, el soterrament de les instal·lacions de telefonia i electricitat i la rehabilitació del pou Vell recuperant el seu caràcter. També està previst un canvi de trespol amb lloses de pedra mallorquina. Una de les altres millores que es consideren és la sembra de nous arbres i la incorporació d'una escultura dedicada a mossèn Salvador Galmés.

Gràcies a aquest projecte el poble recuperarà un edifici molt emblemàtic com és el pou Vell. Així s'ha creat una comissió per establir els criteris d'intervenció. Aquesta ha considerat que era oportú recuperar la imatge anterior i també s'han fet una sèrie de sondatges a l'edifici per tenir referències més clares a l'hora d'establir com era el pou Vell antigament. El mobiliari urbà es renovarà ja que està en males condicions o be és inexistent. Amb aquest projecte es recuperarà una zona perduda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris