algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

L'SFM ja havia previst construir dos ponts sobre els passos a nivell

El batle es reuní amb el gerent dies abans de l'accident mortal

El gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), Rafel Pons, es va comprometre verbalment el passat 28 de gener amb el batle de Consell, Antoni Amengual, a suprimir els passos a nivell sense barreres en el municipi, a Son Ullet i l'estació, amb la construcció de dos ponts elevats sobre les vies del tren.

Aquesta reunió es va produir dies abans del tràgic accident del passat dimarts en el qual va ser atropellat mortalment un home de 73 anys, veí del poble, al pas a nivell de Son Ullet. El batle lamentava ahir l'accident i volgué destacar que el gerent d'SFM ja havia escoltat les seves peticions abans que és produís el succeït.

Segons ha explicat el batle, Rafel Pons es va comprometre a començar els projectes de construcció de dos ponts elevats on es troben actualment els passos a nivell sense barreres. «Nosaltres pensàvem en la instal·lació de barreres però ens explicà que aquesta solució encara dóna més seguretat i comoditat», afirma Antoni Amengual. La construcció d'aquests ponts suposarà un impacte visual, però el gerent d'SFM explicà que s'afegiran en els projectes unes zones ajardinades que reduiran l'impacte i que després seran mantingudes per l'Ajuntament.

La perillositat del pas a nivell de Son Ullet ha estat denunciada en nombroses ocasions pels veïns de Consell, que l'estiu passat varen recollir més de 300 firmes demanant una solució. L'Ajuntament també va aprovar el mes de novembre per unanimitat de tots els grups municipals una moció en la qual demanaven aquesta solució.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris