cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

El PSM denuncia perforacions irregulars a la finca Son Company

El propietari, president del PP local, diu que té tots els permisos

ELENA DÀVILA.Sencelles.
El PSM de Sencelles ha denunciat que la realització de perforacions en un pou d'un solar de la finca Son Company, propietat del president del PP de Sencelles, Ventura Rubí, terrenys qualificats d'equipament públic segons la normes subsidiàries vigents en el municipi, aprovades en 1995, «poden condicionar la construcció de la nova escola, així com altres equipaments d'ús públic».

Segons el portaveu del PSM de l'Ajuntament de Sencelles, Josep Lluís Toledo, «les perforacions que realitza l'empresa Aigües de Son Company, en aquests terrenys declarats com d'ús públic, afecten la reglamentació actual i pot condicionar l'ús futur de la zona». Assegura que l'empresa, també propietat de Rubí, està portant a terme «una activitat privada, quan el reglament actual no l'hi permet, i el seu propietari el sap, ja que quan es van aprovar les normes va ser regidor de l'Ajuntament de Sencelles».

Toledo explica que «encara que en la proposta de revisió de les Normes Subsidiàries del municipi, aquesta zona de 13.829 metres quadrats d'equipament educatiu, es redueix a 5.000 metres quadrats, el pou on s'està perforant continua estant inclòs dins d'aquesta zona». Des del PSM, insten l'equip de govern que prengui les mesures oportunes ja que «tant si disposa de llicència o no per dur a terme aquesta perforació, no està actuant correctament», insisteix Toledo.

«Si l'Ajuntament li ha concedit la llicència, després haurà d'indemnitzar-li, explica el portaveu del PSM. «I si no li ha donat, per què li permeten continuar i no el sancionen?». Per la seva banda, el propietari de Son Company, Ventura Rubí, ha assegurat que disposa de tots els permisos per fer. Així mateix, ha assenyalat que si el portaveu del PSM «considera que he comès una irregularitat, que em posi una denúncia en el jutjat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris