muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

L'oposició diu que la incorporació d'UM al Govern «era previsible»

El PSOE considera que és una vergonya afegir un sou més

L'oposició de l'Ajuntament de Son Servera ha acollit de manera diferent l'anunci del batle, Damià Ripoll (PP) d'incorporar a l'equip de govern, en majoria absoluta, l'únic regidor d'Unió Mallorquina, Josep Mas. Per una banda, EU-EV i el PSM coincidiren que aquesta era una «qüestió previsible» i, per l'altra, el PSOE criticà durament aquesta ampliació, ja que considera que «n'hi ha prou a pagar nou sous com per haver d'incorporar-ne un més».

El portaveu del PSOE, Josep Barrientos manifestà que «trobam que és indignant que s'hagi creat una àrea a posta. Amb nou regidors que tenen, algun d'ells pot anar pel Consell. No fa falta afegir-hi una persona. Entram en la dinàmica de sempre, es tracta d'un regal que fa el batle per fer callar un focus d'opinió del poble. Em sembla una barbaritat l'entrada d'UM al Govern perquè encara es dóna més força a la majoria absoluta i ens agradaria saber què en pensa el poble d'aquesta decisió».

Conxi Peña (EU-EV) comentà que «no m'ha sorprès aquesta decisió, perquè des del primer moment han fet costat a totes les propostes de l'equip de govern. A més, en els actes electorals d'UM hi anava la mateixa gent del PP. Realment, Josep Mas s'ho mereix. El que realment m'estranya a mi, és que no li hagués donat el càrrec abans».

Des del PSM, Joan Torres manifestà que «es veia venir. UM no ha fet mai oposició i hem de dir que ens sembla una mesura molt intel·ligent per part del batle, perquè es fa seu un sector que no el va votar a les eleccions municipals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris