muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

L'AMPA de Son Sardina, contra les «ingerències» del Govern

Demanen respecte pel treball dels professors

L'Associació de Pares i Mares d'alumnes (AMPA) del col·legi públic de Son Sardina es manifestaren ahir en contra de «les intromissions il·legítimes» del Govern balear en l'educació del seus fills. L'AMPA responia d'aquesta manera a les declaracions d'alguns membres de l'executiu autonòmic, que insinuaren que el centre obligaven els nins a disfressar-se «d'anti-segon cinturó» amb motiu de Sa Rua; i a l'expedient iniciat pel defensor del Menor, Gaspar Rul·lán, per investigar aquests fets.

Un centenar de persones assistiren a l'assemblea de pares per adoptar un posicionament comú davant la «polèmica de les disfresses». La principal conclusió de la reunió es plasmà en un comunicat -aprovat per unanimitat- i al·ludia a la necessitat que els professors gaudeixin de tranquil·litat i independència a l'hora d'educar els al·lots de l'escola.

El PSOE de Palma també es va solidaritzar ahir amb els docents del centre públic. En opinió del portaveu del grup municipal socialista, Antoni Roig, «l'actitud del Govern en aquest assumpte està fora de joc i amaga el vertader objectiu del PP: dinamitar l'escola pública».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris