nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

Admesa a tràmit la querella per estafa contra l'empresa de la plaça Mallorca

El PSOE demana que l'equip de govern actuï davant les irregularitats

Un jutge d'Inca ha admès a tràmit la querella per estafa presentada per un particular contra el representant legal de l'empresa concessionària de la plaça Mallorca, Proneco y Obras SA. El particular denuncia que l'empresa li va intentar vendre l'explotació de la cafeteria que hi haurà a la plaça quan sabia que la llei no ho permet.

Així ho va explicar ahir en roda de premsa el portaveu del PSOE, Xavier Ramis, que parlà d'una querella per «engany», encara que el mateix denunciant confirmà després a aquest diari que es tracta d'una querella per estafa, sense voler fer més declaracions.

Aquest particular ha interposat la querella contra la promotora de la plaça Mallorca perquè després d'haver satisfet un senyal de 30.050 euros per la venda de l'explotació de la cafeteria, valorada en un total de 270.445 euros, aquesta no es va poder formalitzar perquè segons la llei no es poden fer aquest tipus de cessions d'explotacions fins que no hagi passat una cinquena part del termini pel qual es va concedir l'explotació.

Després d'explicar aquests fets, Xavier Ramis (PSOE) demanà a l'equip de govern que actuï davant les nombroses irregularitats que s'estan produint a la plaça Mallorca. «L'Ajuntament no es pot evadir de totes aquestes coses que estan passant en uns terrenys de la seva propietat», digué Ramis.

Com a exemple d'aquestes irregularitats, recordà que l'equip de govern no ha volgut aplicar les sancions previstes a l'empresa concessionària en el plec de condicions pel retard de les obres a la plaça, que s'han passat més d'un any del termini previst, i que els aparcaments soterrats s'hagin obert des de la passada setmana sense tenir encara la llicència d'activitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris