algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El PP incorpora el regidor d'UM a l'equip de govern i li crea una nova delegació

Josep Mas s'encarregarà de la cooperació econòmica i de les relacions amb el Consell

79850

El batle, Damià Ripoll, i el nou delegat de Cooperació Econòmica, Josep Mas.

El Partit Popular de Son Servera, que disposa de majoria absoluta a l'Ajuntament, ha decidit incorporar a l'equip de govern l'únic regidor d'Unió Mallorquina, Josep Mas, fins ara a l'oposició, i li ha creat una delegació, l'àrea de Cooperació Econòmica i de Relacions amb el Consell. Els rumors feia estona que corrien i despús-ahir el batle, Damià Ripoll, va signar un decret de batlia amb les atribucions i responsabilitats del nou integrant de l'equip de govern. En el pròxim ple es donarà compte d'aquest nou nomenament. L'equip de govern passarà a estar integrat per deu persones.

El batle, Damià Ripoll (PP), va justificar aquesta incorporació en el sentit que «sempre és millor tenir deu persones fent feina pel poble que només nou. Durant aquests set mesos hem pogut comprovar que hi ha moltes coses de programa que coincideixen i després de moltes reunions hem optat per oferir-li aquesta delegació. Creim que és molt positiu per al poble, ja que tenim en marxa molts projectes pels quals val la pena que algú lluiti davant el Consell. D'altra banda, també des d'aquesta àrea volem dur endavant una promoció dels productes típics».

Mas, pel seu costat, es va mostrar molt il·lusionat amb l'assumpció d'aquesta delegació. «Poder prendre part en la gestió de l'equip de govern és una cosa que em satisfà molt». Respecte de si això podria ser una directriu del partit, Mas assegura que «no ha estat cosa d'un dia. Des de Nadal en parlam. Nosaltres ho hem comunicat a Palma i ho han vist amb bons ulls, però la idea va partir d'aquí».

Ripoll explicà que «nosaltres no tancam les portes a ningú. Amb aquesta mesura volem contribuir a la despolitització de tos els temes. S'ha de pensar que ara fa un any només eren cinc persones a l'equip de govern i ara en serem deu. Això ha de repercutir en benefici dels veïns».

Ambdós coincidiren a assenyalar que «a Son Servera hi ha molta de feina a fer» i, per tant, «com més persones en facin molt millor». La primera tasca del nou edil de Cooperació Econòmica, Josep Mas, serà la de reunir-se amb els diferents departaments del Consell de Mallorca amb l'objectiu de poder començar a treballar en aquest sentit i demanar subvencions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris