nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort crearà un consell assessor per consensuar la política urbanística

Entitats, professionals i partits polítics integraran aquest organisme

L'Ajuntament de Palma impulsarà la creació d'un consell assessor per consensuar les polítiques municipals en matèria d'Urbanisme. La intenció dels reponsables de Cort és que el nou òrgan estigui integrat per entitats ciutadanes, associacions de veïns, col·legis professionals i els partits polítics representats al Consistori.

La posada en marxa d'aquesta figura consultiva respon a l'adaptació de Cort a la Llei de modernització dels governs locals -coneguda popularment com a a Llei de grans ciutats- i, més concretament, a l'impuls que la batlessa, Catalina Cirer, vol donar a la participació ciutadana. El document de base sobre el qual treballaria l'esmentat consell seria el Pla d'equipaments urbans.

D'altra banda, precisament ahir va tenir lloc la primera reunió del Pacte Urbanístic, que es podria considerar un «assaig» del consell assessor. En aquesta «presa de contacte» hi participaren la Federació de Veïns, Fepae, diferents col·legis professionals i els grups polítics municipals. El principal punt de l'ordre del dia va tractar de la ubicació de les 135 zones verdes que Cort projecta a Ciutat. I és que la intenció del tinent de batlessa d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, és consensuar amb els col·lectius esmentats el futur dels equipaments culturals, socials, sanitaris, esportius i educatius que s'han d'instal·lar a les barriades de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris