algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Fundació IBIT desenvolupa el primer post-it digital per internet

L'eina atorgarà major eficiència en les consultes de les planes web

La Fundació Illes Balears Innovació Tecnològica (IBIT) desenvolupa actualment el primer post-it digital per internet. Es tracta d'una nova eina especialment dissenyada per atorgar una «major eficiència» en les consultes de les pàgines web. El primer prototip, que segueix els estàndards del consorci World Wide Web, estarà enllestit el març i es donarà a provar a sis empreses de les Balears.

La coordinadora de l'Àrea de Comunicació Digital de l'IBIT, Isabel Llodrà, explicà que l'objectiu del post-it digital és «crear una eina d'anotació externa que permeti afegir l'opinió de l'usuari sobre una determinada pàgina web i que, alhora, faciliti les consultes d'altres usuaris que formen part d'un mateix col·lectiu d'intranet». Les anotacions queden registrades a un servidor extern i tan sols són visibles a un determinat col·lectiu d'usuaris.

El post-it digital forma part del projecte RODA que actualment desenvolupa la Fundació IBIT. Un programa dissenyat «per crear eines tecnològiques destinades a millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses» i que ahir va ser presentat a la primera jornada sobre gestió del coneixement que s'organitzen a les Balears.

Organitzada per la Fundació IBIT, la conselleria d'Economia i la Cambra de Comerç, la jornada tingué la participació de 60 representants d'empreses i organitzacions de recerca. Un dels ponents va ser Francesc Mañà, responsable de Recerca i Estudis de l'Institut Català de Tecnologia (ICT), qui parlà dels beneficis de l'organització del coneixement.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris