algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les obres de la carretera d'Inca a Llubí acabaran a finals del 2004

El Consell replantarà l'alzinar que es veurà afectat per la reforma

Les obres de millora de la carretera Inca-Llubí acabaran a final d'any. De moment, les màquines hi fan feina a bon ritme i ja s'ha duit a terme un seguit d'actuacions als diferents trams de la via que es troben en males condicions. L'única intervenció que s'ha endarrerit és l'ampliació del pont del torrent Almadrà, a causa del mal temps. En aquest pont, un dels més importants de l'Illa, es donarà una major amplitud als carrils de circulació, però se'n mantindrà l'estètica actual.

Les obres són molt necessàries si es té en compte que el grau de sinistralitat d'aquesta carretera, que uneix Inca amb Muro, Llubí, Santa Margalida i Can Picafort, és molt elevat. L'adequació que ara du a terme el departament d'Obres Públiques del Consell consisteix en l'ampliació de la calçada i en una millora del traçat actual. Tot plegat ha obligat els tècnics a tallar un miler d'arbres, 200 dels quals seran trasplantats i 800 es plantaran de bell nou. Així, la institució insular vol que l'impacte ambiental sigui el menor possible.

De la mateixa manera, al pla del Rasquell, on hi ha un alzinar important, ja s'ha efectuat un seguit de treballs de neteja i també s'han tallat alguns arbres. Un dels punts negres on l'àrea d'Obres Públiques del Consell té previst actuar és la bifurcació de la carretera de Muro i el camí Vell d'aquesta localitat, on es construirà una rotonda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris