nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Antich diu que «no hi ha res pitjor que una majoria absoluta del PP»

Respon així a Rajoy, que alertà dels perills dels pactes «a la balear»

El secretari general del PSOE balear, Francesc Antich, va contestar ahir al candidat popular a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, que «per a qualsevol territori no hi ha res més perjudicial que una majoria absoluta del PP» i va acusar aquest partit de ser només un instrument de poder.

Antich va respondre així a unes declaracions en les quals Rajoy alertava diumenge passat sobre «les amenaces» que es produeixin nous «governs a la balear». Per l'expresident durant la legislatura del Pacte de Progrés, la necessitat d'un canvi a l'Administració central està justificada per «les mentides que s'han dit des del Govern de l'Estat», ja sigui amb una majoria absoluta progressista o amb un pacte a la balear.

Sobre l'acusació de Rajoy que el PSOE practica «equilibrisme polític», Antich va comentar que «el PP canvia cada mitja hora d'idees segons l'interès que té». «El senyor Rajoy -va afegir- ha de recordar que en la primera legislatura van pactar amb els nacionalistes perquè els interessava. Ara resulta que els nacionalistes són el pitjor del món».

Antich afegí que «al PP li és igual canviar de missatge de la nit al dia, perquè no té projecte, és purament i simplement un instrument de poder». Respecte a la CA, Antich digué que «en l'última majoria absoluta que es va produir a Balears hi va haver tres presidents i no es va solucionar cap problema».

«I portam sis mesos d'una nova majoria absoluta del PP i ja tenim un conseller condemnat per anticonstitucional, un conseller dimitit per guerres internes, un director general destituït per doble militància, un ridícul espantós pel camp de polo de Campos, una desprotecció del territori com no s'havia vist mai, crispació amb la llengua, les carreteres i la compra dels terrenys de Son Espases», recordà.

Com a candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Antich inaugurà ahir una ronda d'entrevistes amb el sector turístic. La patronal balear d'agències de viatge, Aviba, va ser la primera a rebre de mans del cap de llista socialista les línies mestres del programa electoral en aquesta matèria. La cogestió aeroportuària, la seguretat i la diversificació de mercats són alguns dels punts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris