lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El propietari del golf il·legal de can Guilló demana regar amb aigua depurada

Medi Ambient vol que es justifiqui el seu ús exclusivament agrícola


El propietari del golf il·legal de can Guilló al municipi de Pollença està tramitant una sol·licitud davant la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear per tal d'utilitzar aigua depurada per al reg. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient confirmaren la setmana passada que l'expedient està en tràmit i s'ha requerit a la propietat que justifiqui que l'ús del líquid serà exclusivament agrícola.

Fa tan sols uns mesos que la propietat del golf sol·licità també a la Conselleria d'Agricultura del Govern balear i a l'Ajuntament de Pollença permís per obrir les cases de la possessió i transformar-les en un agroturisme amb set habitacions.

El PSM de Pollença denuncià aleshores que aquesta autorització suposaria de fet la legalització d'un golf amb oferta complementària, però Agricultura va emetre un informe favorable que descrivia la finca com una explotació agrícola. El Consistori encara no ha donat el vistiplau a aquesta obra.

El propietari del golf il·legal de can Guilló té un expedient d'infracció obert a l'Ajuntament de Pollença des del moment que inicià sense llicència el moviment de terres l'any 1998 per tal de construir-hi els greens, un fet que podria anar-li en contra, encara que no existeix cap informe públic que certifiqui que allò que s'ha construït a la finca és un golf.

El camp està en el quilòmetre 2 de la carretera de Pollença a Lluc. En algunes fotografies aèries es poden veure deu forats sembrats, a més d'una gran llacuna artificial i diversos carrers.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris