algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Nou-cents convidats gaudiren del dinar de matances de Nofre Plomer

Entre els assistents al tradicional acte hi havia cares conegudes del món polític i empresarial


Prop de nou-centes persones assistiren ahir al tradicional dinar de matances organitzat cada any pel popular Nofre Plomer (PP), tinent de batle de Muro i coordinador de Transport Tarifari del Govern balear. Ja fa quinze anys que Plomer i la seva dona, Apol·lònia Serra conviden els seus amics, coneguts, clients i companys de partit, el primer cap de setmana de febrer més o menys, a gaudir de les matances. Dissabte, dia que mataren els tres porcs de 240 quilos cada un, els assistents eren prop de tres-centes persones. Però ahir aquesta xifra es va triplicar. De menú, un arròs deliciós de matances amb escaldums i amb carxofes arrebossades com a segon plat. I a les postres, dolços de crema.

Entre els presents, gairebé tot el Govern balear, llevat del president Jaume Matas, que per primera vegada en els seus quinze anys d'història es va perdre les matances de Plomer. El motiu era la presentació de les candidatures del PP per a les pròximes eleccions generals, ahir a Madrid.

Sí que acudí a les matances, i no deixa de ser curiós, la candidata popular de les Balears, Maria Salom.

Miquel Ramis, Pere Rotger, Jaume Font, Mabel Cabrer, Rosa Estaràs o Catalina Cirer, entre altres, no es volgueren perdre tampoc la popular i ja tradicional celebració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris