algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

L'Església excava sense llicència a Can Picafort 8.000 metres de pinar

E.B.Sta.Margalida.
El PSM de Santa Margalida ha denunciat davant la Guàrdia Civil del municipi l'inici de les obres de construcció de la nova església de Can Picafort, perquè encara no se n'ha expedit la llicència d'obra. El regidor Antoni Mateu en va informar dissabte la Guàrdia Civil, la qual podria precintar el solar aquesta mateixa setmana en cas de manteniment de les excavacions començades. Aquesta seria la segona ocasió en la qual es paralitzaria la construcció de l'església si bé el rector de Can Picafort, Pere Barceló, insisteix que «les obres no han començat, tan sols estam preparant el terreny per al moment en què ens arribin els permisos, en quinze dies més o manco».

El solar on s'aixecarà el temple, de 8.000 metres aproximadament, ha estat despoblat de pins i s'hi ha excavat un clot de devers quatre metres de fondària. Ahir mateix aquest diari pogué comprovar que les màquines no s'havien aturat.

Des del PSM, Reus denuncià els efectes de l'esplanació sobre la resta de l'ecosistema i es queixà que la Sala no aturi les excavacions, encara que la oficina municipal en sigui a només 100 metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris