nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

La Guàrdia Civil reobre el cas de l'home que ha estat 4 anys en coma

Indalecio Llort fou agredit a Palma a finals de febrer del 2000

G.P./P.M. Palma.
La Guàrdia Civil reobrirà els pròxims dies el cas de l'home que ha estat quatre anys en coma a causa d'una agressió i ara ha recuperat la lucidesa.

Indalecio Llort fou trobat per una patrulla de la Policia Local de Palma a la cuneta de l'autopista de Palma a l'aeroport, a l'altura del Coll d'en Rabassa, la matinada del 28 de febrer del 2000.

L'home estava en estat crític, ingressà en coma a Son Dureta, fou traslladat a altres hospitals i fins fa pocs dies havia estat en estat vegetal. Però des de fa uns dies Indalecio ha recuperat la consciència, distingeix familiars i amics, raona, té memòria i recorda el que passà aquella nit. Indalecio, que continua sense recuperar la parla, sí que pot comunicar-se amb els que l'envolten mitjançant una pissarra.

La Guàrdia Civil tancà el cas sense trobar proves per inculpar ningú. Primer es decantaren perquè havia tingut un accident, però després consideraren que havia estat víctima d'una brutal agressió. Indalecio presentava tres cops al cap i un dels metges que l'atengué digué que havia rebut un cop al clatell que el deixà en coma, amb un objecte similar a un bat de beisbol.

Els investigadors prengueren declaració a diverses persones però es tancaren les diligències i l'assumpte s'arxivà.

Ara, en recuperar la lucidesa Indalecio, la investigació es reobrirà per saber el que ocorregué la nit del 28 de febrer del 2000. La Guàrdia Civil, que portava el cas, reprendrà la investigació per identificar les persones que suposadament agrediren brutalment Indalecio Llort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris