algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Aprendre català a través de la ràdio

La Fundació Ecca és pionera en l'aplicació d'aquest mètode d'educació a distància

Aprendre català a través de la ràdio és un mètode innovador que la Fundació Ecca d'educació per a adults aplica des de ja fa anys i en el qual és pionera. El proper projecte, un curs del nivell 1, es podrà seguir ben aviat a través de les ones d'Ultima Hora Ràdio.

Així, totes les persones interessades a adquirir els coneixements elementals de català ho podran fer des de casa seva i a través de la ràdio tres dies a la setmana en els quals podran adquirir els coneixements equivalents al nivell 1.

Aquest original mètode impulsat per la Fundació té com a complement tot un seguit de material imprès i tutories personalitzades que es poden dur a terme de manera presencial o a través de la xarxa.

Margalida Moll, directora d'aquesta Fundació, explica els beneficis d'aquest mètode a distància, que es complementa amb un ampli material imprès que facilita el seguiment de les sessions radiofòniques de trenta minuts.

Concretament els alumnes d'aquest curs disposen de 42 esquemes, un per cada classe radiofònica, a més dels corresponents de revisió que es troben cada dos temes. Així, l'alumne pot repassar de manera constant tot allò que ha après.

El material imprès del curs es completa amb un llibre de gramàtica bàsica, un quadern d'exercicis, un solucionari i els fulls d'avaluació.

Per solucionar els dubtes que hagin sorgit durant el seguiment de les sessions, els estudiants els podran aclarir i corregir les errades comeses durant el procés d'aprenentatge i a més intecanviar la informació amb l'orientació regular d'un professor.

Accedir a aquest sistema és ben senzill, només s'ha d'accedir a la pàgina web de la Fundació Ecca, www.radioecca.org, on trobaran tota la informació necessària per seguir aquest curs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris