nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Un jove resulta ferit molt greu en rebre una descàrrega de 15.000 volts a l'Arenal

Antoni Salom Vallespir, de 21 anys, hagué de ser evacuat a l'Hospital de la Fe, a València

Antoni Salom Vallespir, un jove palmesà de 21 anys, es troba en estat molt greu a l'Hospital de la Fe de València després d'haver patit ahir dematí una descàrrega de 15.000 volts. El motiu és que pujà a una torreta d'electricitat de l'Arenal.

Els fets passaren cap a les 8.30 hores, al carrer de les Parcel·les, a l'altura del número 50. Es tracta d'una via paral·lela a la primera línia de l'Arenal i, segons pareix, la víctima tornava a ca seva després d'haver passat la nit amb uns amics.

El cotxe que menava va fregar la vorera i una de les rodes va rebentar. Antoni, en aquell moment, davallà del turisme i començà a caminar. Tot indica que volia demanar ajuda, però per causes no gaire clares va pujar a una torreta d'electricitat.

La caseta era d'alta tensió i el jove en va rebre una descàrrega brutal, de 15.000 volts, que el deixà fulminat. Poc després el trobaren amb cremades greus a les mans i als braços, i es va telefonar al servei d'ambulàncies del 061.

Els encarregats d'una UVI mòbil confirmaren que el seu estat era molt greu i procediren a estabilitzar-li les constants i a sedar-lo perquè no sofrís dolors intensos. També li embenaren part del cos.

A continuació l'evacuaren a Son Dureta, on es considerà oportú traslladar-lo amb avió sanitari a l'Hospital de la Fe, a València, on hi ha una unitat especial per als cremats més greus.

El cotxe de la víctima va ser retirat del camí pel seu pare i la Policia Local es va fer càrrec de la investigació per determinar els motius pels quals el jove s'havia enfilat a la torreta. I, també, per concretar si el risc inherent a la caseta d'alta tensió s'havia senyalitzat prou bé.

En el moment de tancar aquesta edició, un portaveu de La Fe declarà que l'estat d'Antoni Salom era «molt greu, amb cremades severes per descàrrega elèctrica». I manifestà que havia estat ingressat a la sala de reanimació.

La mateixa font va afegir que era necessari esperar 48 hores per conèixer l'abast exacte de les lesions, que afecten una bona part del seu cos. I es confirmà que «estarà sedat durant un període de temps que ara com ara no podem concretar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris