algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Un home recupera la lucidesa quatre anys després de ser agredit a Palma

Indalecio Llort, que fou trobat a una vorera, ja recorda qui el va copejar al cap

75006

Indalecio va ingressar en estat de coma a Son Dureta el 28 de febrer de 2000 i ara ha recuperat la consciència.

P.M./J.J.Palma.
Indalecio Llort, un home que ha estat quatre anys en estat vegetal després de rebre tres cops al cap, ha recuperat la consciència i recorda les persones que l'agrediren.

Indalecio tenia 33 anys quan la matinada del 28 de febrer de 2000, devers les tres, una patrulla de la Policia Local el trobà a un revolt de l'autopista de Palma a l'aeroport, devers el Coll d'en Rabassa.

L'home estava en estat crític, va ingressar en coma a Son Dureta i a altres hospitals i fins fa pocs dies ha romàs en estat vegetal. Sense parlar, sense discernir, sense memòria, només mantenint les seves constants vitals.

Però des de fa uns dies ha ocorregut el que els metges deien que podia passar només com un 'miracle': Indalecio ha recuperat la consciència, distingeix els familiars i amics, raona, té memòria i, el més important, recorda el que va ocórrer aquella nit.

Oficialment el seu cas està arxivat. Després que una patrulla de la Policia Local el trobàs es va fer càrrec de la investigació la Guàrdia Civil. Indalecio presentava tres cops al cap i un dels metges que el va atendre va dir que havia rebut un cop al clatell que el deixà en coma, amb un objecte similar a un bat de beisbol.

La Guàrdia Civil, mesos després, va concloure que no hi havia proves per inculpar ningú, i si primer no van descartar que hauria pogut patir un accident després es van decantar perquè va ser víctima d'una brutal agressió.

Tres hores abans de ser trobat a la cuneta, Indalecio era en un bar del carrer General Riera, on havia begut unes cerveses, i havia tingut una discussió amb altres persones. Des del local es va cridar el Cos Nacional de Policia. Dos agents que van declarar davant de la Guàrdia Civil van dir que van acudir al bar, el van identificar i després el van deixar partir. Des d'aquest moment, hi ha un espai de dues hores o més en les qual no se sap res del seu parador, fins que Indalecio és localitzat tirat en una vorera devers el Coll d'en Rabassa.

Des de fa uns dies Indalecio, que continau sense recuperar la parla, sí que pot comuncar-se amb els que l'envolten mitjançant una espècie de pissarra. Això és fonamental per donar la seva versió del que va passar en aquest espai de temps 'perdut'. El cas s'haurà de reobrir perquè la víctima ja recorda qui el va agredir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris