algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Representació del que serà l'autovia de Manacor

Els prop de cinquanta participants posaren una silueta de l'autovia prop de la rotonda d'Ariany

67452

Els marxaires s'hi estiraren a sobre.

MARIA PUIGRÒS.

M.PUIGRÒS.Ariany.
Els quasi cinquanta participants a la marxa antiautovia Manacor-Inca varen simular ahir l'impacte que l'esmentada via provocarà en el paisatge del Pla de Mallorca. El lloc elegit per col·locar una gran silueta de l'autovia fou la rotonda d'Ariany.

Mitjançant teles negres de grans dimensions i amb l'ajuda de barreres metàl·liques, els antiautovia aixecaren el que pretenia ser la projectada via pel Govern Matas però en dimensions reals. La intenció és fer-la ben visible des de la carretera que uneix Inca amb Manacor i «que serveixi de preliminar a la gran manifestació del proper dissabte a Palma», segons manifestà Joan Munar, membre de la Plataforma Antiautovia.

Malgrat no comptar amb el permís de Delegació de Govern, la marxa iniciada pels antiautovia despús-ahir a l'estació del tren de Manacor arribà ahir al migdia a Ariany provinent de Petra, on havien passat la nit. Així i tot, durant tot el trajecte es van poder veure cotxes de la Guàrdia Civil vetllant la marxa dels antiautovia.

Un cop els marxaires arribaren a la plaça d'Ariany van procedir a la lectura del seu manifest reivindicatiu, el mateix que la nit de divendres es va llegir a Manacor. Cap a les tres del migdia els prop de cinquanta antiautovia reiniciaren el seu camí cap a Maria de la Salut no sense fer l'aturada a la rotonda d'Ariany per començar les tasques de muntatge de la silueta que representa l'autovia. Aquest muntatge s'allargà fins ja ben entrat l'horabaixa per part d'un reduït grup de persones, ja que la resta seguí el camí a Maria de la Salut, on tenien previst romandre i des d'on avui partiran cap a Sineu per finalitzar el seu recorregut a Inca.

Està previst realitzar un taller de pancartes reivindicatives que es farà avui horabaixa a partir de les 16.00 hores al Campet del Tren d'Inca, per posteriorment unir-se als participants de la marxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris